Skip to content

Eyelet Plier And Hole Puncher

March 24, 2011

SET 8-IN-ONE EYELET SETTING TOOL KIT

Set termasuk
1. Leather hole puncher (6 different size)
2. Eyelet/ Grommet setter
4. 86 pcs colorful eyelet rings disertakan
Ciri-ciri:
1. 8 dalam satu – eyelet setter, eyelet 100 pieces, penebuk lubang serbaguna untuk 6 saiz sekaligus
2. Penebuk lubang tahan lasak sehingga pressure point 0.1Pa
3. Penebuk lubang boleh digunakan untuk felt, kulit, PVC, tali pinggang (tidak sesuai untuk kain nipis dan felt nipis sehingga 3mm, sesuai untuk felt tebal)
4. Menebuk lubang untuk 6 saiz sekaligus, 2.5mm, 3mm, 3.5mm, 4mm, 4.5mm, 5mm
5. Tidak perlu risau jenis dan saiz eyelet yang boleh digunakan kerana terdapat 6 saiz lubang berbeza
6. Material untuk lapisan luar: Chrome
7. Ergonomic handles – Pemegang yang mudah dikendalikan dan selesa digunakan
8. Eyelet disertakan percuma

Harga asal: RM55
HARGA SALE: RM49.90
(Tawaran sah dari 24/3/2011 – 30/3/2011)
- status = out of stock -
About these ads
4 Comments leave one →
  1. March 29, 2011 9:02 am

    salam,nak tanye pasal plier ni..kan lobang bule wat 6 saiz kan..yang eyelet/grommet setter dier tu pon bule setkan byk2 saiz gak ke? or satu saiz jek? yg eyelet provided tu 4mm kan?My latest story : Nice gifts untuk budak2 made from Felt..

  2. April 4, 2011 2:07 pm

    salam..eyelet yg kita guna xde masalah size ape pun.. boley guna ngan eyelet setter tu..

  3. August 5, 2011 1:09 am

    salam,bila eyelet jenis ni akan d restock ye?tahu tak blog lain yang jual eyelet nih? urgent!…thanks

  4. November 17, 2011 6:26 pm

    eyelet 100pcs tu.. saiz apa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: